Tom Thijsen Advocaat
 
 

Disclaimer

De inhoud van deze site is bestemd voor persoonlijk, niet-commercieel gebruik. Er mag niets van gekopieerd en/of aan veranderd worden zonder toestemming vooraf van Advocaat Tom Thijsen. Toestemming kan worden verleend aan niet-commerciƫle doeleinden met volledige bronvermelding. Advocaat Tom Thijsen zet zich in voor juiste en actuele informatieverstrekking op de site, maar geeft terzake geen garanties voor nauwkeurigheid en volledigheid. Advocaat Tom Thijsen aanvaardt geen aansprakelijkheid voor (vermeende) schade, voortvloeiend uit uw toegang (of uit het niet kunnen verkrijgen van toegang) tot www.tomthijsen-advocaat.be of het afgaan van informatie die op de site wordt verstrekt. Alle gegevens die u stuurt naar www.tomthijsen-advocaat.be juist en rechtsgeldig te zijn, en mogen geen inbreuk maken op rechten van derden.

Links

Bepaalde links in onze site brengen u naar sites van derden, waarbij Advocaat Tom Thijsen geen enkele aansprakelijkheid aanvaardt voor de daar aangeboden informatie. Een link naar een andere site is uitsluitend bedoeld voor het gemak van de gebruiker en betekent niet dat Advocaat Tom Thijsen de site en de producten of diensten die daarop worden beschreven, onderschrijft en/of goedkeurt.

 

Contact

Hoofdkantoor
Advocaat Tom Thijsen
Winkelstraat 51
3720 Kortessem

T  +32 (0) 11 88 00 16
G  +32 (0) 486 23 51 83
E  kantoor@tomthijsen-advocaat.be
W  www.tomthijsen-advocaat.be

Bijkantoor
Prins Albertlaan 27
3800 Sint-Truiden

T  +32 (0) 11 88 00 16
G  +32 (0) 486 36 01 34
E  kantoor@greetonkelinx-advocaat.be
W  www.greetonkelinx-advocaat.be
 
Copyright 2010  | Tom Thijsen Advocaat  | Contact  | Algemene Voorwaarden  | Disclaimer  | Officiele Informatie  | Website Empriva Multimedia Solutions